Benvinguts! Cal dir que aquests dies seran bàsicament plujosos a practicament tot el territori català, en posterioritat és probable que vingui una entrada d'aire fred, ja veurem el que passa..

dissabte, 21 de novembre del 2009

TEMPS MONÒTON

Aquests dies estem sota els temps de les altes pressions i com a conseqüencia el temps no canvia però si que tenim boires matinals i postes de sol precioses. Portem molts dies així i encara a llarg termini no es preveu cap canvi brusc en el temps, només demà diumenge ens passarà una línia frontal que portarà 4 gotes i localment ruixats però només al sector del Pirineu Occidental. Després d'aquesta línia s'imposarà l'anticicló i seguirem sota la presència d'altes pressions i boires a l'interior, tot i que puntualment també la boira pot ser present a la costa i a les valls fondes de muntanya. Tot seguit mostrem una imatge de la monotonia a casa nostra:

Models meteored. Indica temps estable a catalunya.

Però, si tot va bé de cara als propers dies de més enllà, es a dir, d'aquí a 204 h doncs podriem tenir precipitacions, tot i que no ens podem fiar gaire perquè d'això falten dies.



Models meteored. Temps inestable a Catalunya.

En aquesta situació d'inestabilitat tampoc esperem un gran canvi però almenys si que esperem precipitacions a tot Catalunya.


3 comentaris:

  1. Ja arribaràn temps millors!!!!
    Eumar

    ResponElimina
  2. Hola em presento sóc Dani Gavà membre dels Llampecs.Molt ben fet aquest blog.
    Esperem que hi hagi un canvi ja qué ja toca i té pinta de que cada vegada serà més important.Esperem ja que es talli una mica Terranova per qué així les borrasques puguin ser de nord i començar a baixar de latituds bueno ja he terminat el rotllo.Salutacions Jaume.

    ResponElimina
  3. Ja veurem com serà aquest canvi. Per petit que sigui benvingut serà i és que per posar un exemple a la ciutat de Barcelona ja ens anem apropant als trenta dies sense precipitació i a més amb temperatures molt més suaus del que toca.

    ResponElimina