Benvinguts! Cal dir que aquests dies seran bàsicament plujosos a practicament tot el territori català, en posterioritat és probable que vingui una entrada d'aire fred, ja veurem el que passa..

dimarts, 30 de juny del 2009

FORTA CALOR

Aquests dies tenim una zona envoltada de calor, pel que es pot considerar una onada de calor. Doncs be, ahir dilluns vam tenir unes temperatures de ple estiu o fins i tot una mica més altes. És normal per aquesta època de l'any? Doncs sí, perquè a l'estiu aquests fenòmens ja passen i produeixen una forta calor a l'interior, calor i una forta xafogor a la costa, i finalment al Pirineu només caloreta. Doncs parlant de calor us apunto unes dades de temperatura màxima d'aqui a Catalunya d'alguns pobles escollits a l'atzar.

Temperatures màximes del dia 29 de juny:

LLeida: 37,2º
Alcarras: 36,2º
Fals: 34,7º
LLagostera: 34º
Banyoles: 34,2º
Manresa: 32,2º
Mora d'Ebre: 34,4º
Tortosa: 31,1º
Almoster: 29,4º
Gavà: 29,9º
Palamós: 28,2º
Queixans: 23,4º

Doncs bé, deixem de parlar de temperatures i anem a informar sobre un incendi d'ahir.

L'incendi de Santpedor va deixar unes 70 hectaries cremades, en les que dintre d'aquestes hi havia boscos i camps de cereals, etc. Per sort no va deixar cap ferit i no es van haver de tallar les carreteres per aquest incendi. Finalment per sort va ser controlat.



Incendi de Santpedor

1 comentari:

  1. Malauradament si no plou d'immediat i amb cara i ulls patirem molt pels incendis. Al Bages en una setmana ja n'hem tingunt dos destacats, però es que també n'hem tingut d'altres més petits. Esperem que avui no es repeteixin i poguem estar tranquils, bé, ni avui ni mai!

    Josep Fuentes

    ResponElimina