Benvinguts! Cal dir que aquests dies seran bàsicament plujosos a practicament tot el territori català, en posterioritat és probable que vingui una entrada d'aire fred, ja veurem el que passa..

divendres, 18 de setembre del 2009

TEMPESTES I RUIXATS

Com hem vist, aquests dies tenim una situació depressionària a casa nostra i fa de que per les tardes tinguem ruixats dispersos en qualsevol punt i tempestes bastant extenses. Tot això ha sigut fet d'una llevantada que hem tingut a casa nostra i que afavoreix el creixement de nuvolades. Ahir dia 17 a la nit vem tenir tempestes i que van deixar quantitats de precipitació destacables i fins i tot pedra i calamarsa. Què en podem dir? Que aquests dies la pluja s'ha comportat molt be en tots els llocs i, a tot arreu ha plogut molt o poc, tot depen de la zona.
Foto d'un ruixat que afecta una zona concreta:



Palma de Mallorca

Per tant aquest tipus de temps ha sigut el protagonista de les nostres terres. En els propers dies la cosa anirà a menys i ja tindrem més sol a tot arreu i sobretot pujaràn les temperatures.

3 comentaris:

  1. La foto és molt i molt maca. La veritat és que aquesta situació que ens ha afectat podria haber donat molt més de sí en quant a precipitacions, però bé, millor això que el que ha passat a l'agost.
    Potser a l'octubre plourà tot el que no ho haurà fet els darrers mesos. Ja veurem.

    ResponElimina
  2. No sabia d'aquesta afició teva a la metereologia. Molt interessant (de veritat). Em passaré per aquí de tant en tant.

    ResponElimina
  3. M acoabo de enterar d aijo molt be sige asi
    no estiguis tan serio a classe

    ResponElimina