Benvinguts! Cal dir que aquests dies seran bàsicament plujosos a practicament tot el territori català, en posterioritat és probable que vingui una entrada d'aire fred, ja veurem el que passa..

dissabte, 23 de gener del 2010

TEMPS BRITÀNIC

El temps Britànic és el clàssic de les illes Britàniques, es a dir, moltes borrasuqes juntes, un dia de sol i un dia de pluja. Què vull dir amb això? Resulta que aquest és el temps que tenim a Catalunya des de fa molts dies, inclús va començar a la segona meitat del 15 de desembre i ja no ha parat, pocs anticiclons i moltes borrasques, cal dir que no son gaire actives i no deixen grans quantitats destacables de precipitació, però almenys reguen el territori a l'excepció de l'Alt empordà i nord de Girona on allí ja és habitual que no hi plogui, però la resta de territori ha rebut una mica de precipitació. En els propers dies ens toca parlar d'un temps plujós i núvol, sense gairebé amb estones de sol, cal remarcar que la setmana que bé ens entra una bossa d'aire molt fred, podria nevar en cotes relativament baixes, d'uns 400-500m, almenys per veure nevar a les munatnyes de la costa, però falta que les actualitzacions del GFS i d'altres models posin precipitació. Ja ho anirem seguint.

Jaume Alegre

4 comentaris:

  1. Tens rao Jaume, aqui som mediterranis i estem acostumats a Sol i al menys a mí tans dies de pluja ja en comensan a cansar i això que la pluja a mí no en molesta, ademés, a de ploura molt perquè jo agafi un paraigua i quan l´agafo deixa de ploura !!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Soc del blog Natura del Temps, he vist el teu misatge i no hi ha cap problema!
    Quan pugui faré una ullada al teu. Si vols t'enllaço desde el meu.

    ResponElimina
  3. http://forum.meteoclimatic.net/index.php/topic,5808.0.html

    ResponElimina
  4. http://sandaysoft.com/products/cumulus

    ResponElimina