Benvinguts! Cal dir que aquests dies seran bàsicament plujosos a practicament tot el territori català, en posterioritat és probable que vingui una entrada d'aire fred, ja veurem el que passa..

dissabte, 1 d’agost del 2009

ENCETEM EL MES D'AGOST

Bon dia a tots,
Avui encetem el mes d'agost amb l'espera d'un canvi transitori, i que ens pot portar moltíssima o poquíssima pluja, tot depen de com es mogui la borrasca. Després d'un mun de dies amb sol és hora de què l'agost sigui més generós que el juliol i que porti més precipitació per tal d'evitar la sequedat.
El més de juliol no s'ha comportat de manera adecuada a totes les comarques però tot i això en algunes comarques hi han caigut força litres i s'ha gaudit d'un juliol més aviat humit, i cap al sud la manca d'aigua ha fet de que el juliol es comportés com un més sec i càlid. Tot i això podem dir que aquestes quantitats d'aigua recollides cap al nord i al centre han sigut gràcies a les tempestes de tarda que descarregaven amb força.
En alguns llocs podem pensar que l'agost serà sec, però en d'altres podem pensar que serà molt humit i generós pel que fa a pluges. Dit això doncs si voleu consultar dades pel que fa a pluges i a la meteo del més de juliol consulteu informació en aquesta pàgina: http://www.meteoclimatic.com

Que passeu un bon dia i que tingueu molta aigua per a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada