Benvinguts! Cal dir que aquests dies seran bàsicament plujosos a practicament tot el territori català, en posterioritat és probable que vingui una entrada d'aire fred, ja veurem el que passa..

divendres, 28 d’agost del 2009

ESTIU AMB CALOR I XAFOGOR

Aquest estiu per molts ha sigut molt dur ja que el dominant del temps ha sigut la calor i la forta xafogor a la costa. Molts podem pensar que ha sigut un estiu normal, però si tenim en compte les dades podem dir que ha sigut un estiu de rècord, no pas de primers sinó de tercers estius més calorosos des de l'any 1970.
Les tempestes han estat presents en l'àrea del Pirineu però practicament nules en alguna zona de la costa. Diriem que ha sigut un estiu molt irregular per les precipitacions ja que no a tot arreu ho ha fet igual.
Pensem que l'estiu ja esta a punt d'acabar i el dia 21 de setembre arribarà la tardor i ocasionalment les pluges regulars a bona part del territori.
A l'enquesta us deixem una pregunta opcional i vosaltres heu d'escollir la que us sembla millor: si l'estiu ha sigut fresquet, si ha sigut més calorós del normal, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada